Om oss

Hvem er vi?

Boliginstituttet - siden 1954

Boliginstituttet ble stiftet i oktober 1954, sammen med Oslo kommune, banker og andre kredittinstitusjoner som ansvarlige partnere. 

Firmaet skulle være et opplysningskontor for kommunen når det gjaldt enkelt eiendommer i Oslo. Det ble opprettet et arkivblad for hvert enkelt GNR og BNR i Oslo Indre by og tidligere Aker kommune, som inneholdt eiendomsadresse, gnr, bnr, hjemmelshaver, tomtens størrelse, beskrivelse av bebyggelsen med arealer, bygninger og antall etasje mm. Videre skulle alle endringer ved fradeling av tomter, arealer, tilbygg- og ombygg på eiendommen ajourføres.

1989 besluttet Oslo bystyre at kommunen selv skulle overta opplysningsvirksomheten i kommunen, som senere er blitt til dagen INFOBANK. De ansatte kjøpte / overtok derfor virksomheten og har drevet den videre i forskjellige former og antall ansatte / partnere. 

I dag er vi flere partnere som jobber helt eller delvis for firmaet, hvorav noen av oss er selvstendige takstmenn og medlemmer av Norsk Takst. 

Våre ansatte med bakgrunn innenfor ingeniør-, murer-, maler- og tømrerfaget. Alle er godt kvalifiserte og oppdaterte innenfor sitt segment av fast eiendom.

Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende prat!

Norsk Taks logo
Mester logo
Vi tilbyr alle typer taksering innenfor fast eiendom innen følgende områder:

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle