Kontakt oss

Trenger du en av våre tjenester?

Ta kontakt med oss idag! 

Vi holder til i et hyggelig lokale like ved Økern. Kontakt oss gjerne via telefon eller e-post for befaring eller bestilling av våre tjenester. Vi hjelper deg gjerne!

Vidar Nilsen

Daglig leder / Takstmann

Vidar har svennebrev i tømrerfaget fra 1984 og ingeniørutdanning med erfaring som takstmann som ansatt og selvstendig siden 1985. Medlem av Norsk Takst siden 1992 med godkjenning for verditaksering av boliger og næringsbygg, samt bolig- / tilstandsrapporter.

Sentralgodkjenning for ansvarsrett for søker, prosjektering og uavhengig kontroll for våtrom og lufttetthet i tiltaksklasse 1.

Narve Helle

Murmester / Takstmann

Narve har lang erfaring i murerfaget og har vært muremester siden 1983. Han er også takstmann og har vært medlem av Norsk Takst siden 2012.

Sentralgodkjenning for utførende i murerfaget, fasader og våtromsnormen i tiltaksklasse 1.

Øivin Brækkan

Sivilingeniør / Takstmann

Øivin er utdannet sivilingeniør bygg og vært i byggebransjen siden 1985. Han har erfaring med blant annet boligbygging, næringsbygg, svømmebasseng og hotell.

Øivin er nå også sertifisert takstmann og medlem av Norsk takst.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle